Ideari i normativa

El Club Bàsquet Pla està composat per jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, delegats i delegades, pares i mares, i les persones de la Junta Directiva. Per això, l’ideari i la normativa que podeu consultar al final d’aquest text, és aplicable a tothom per igual, cadascú dins les seves funcions. Ser membre del Club Bàsquet Pla implica:

  • Respectar-se a un mateix intentant millorar cada dia com a jugador/a de bàsquet, però també com a persona (estudiant, treballant, esforçant-se), sense comparar-se amb els altres sinó amb un mateix, cadascú amb les seves capacitats, qualitats i mancances.
  • Respectar al seu equip assistint a tots els entrenaments i partits encara que s’estigui lesionat o no convocat, mostrant esperit competitiu als partits però sempre dins els marges del joc net, aprenent amb interès dels entrenadors/es i de la resta de membres del Club, anant correctament vestit amb l’equipatge corresponent als partits i entrenaments.
  • Respectar al Club participant a les activitats que s’organitzin, animant amb força i respecte a la resta d’equips del Pla, fent els possibles per conservar el material esportiu i l’equipament del club, col·laborant amb tot allò que es pugui amb l’objectiu de que el Club Bàsquet Pla sigui cada dia millor gràcies a l’esforç de tothom.
  • Respectar al bàsquet acceptant les decisions arbitrals, evitant les crítiques a altres clubs o a jugadors/tècnics d’altres clubs, animant en lloc de queixar-se, proposant millores en lloc de destacar els problemes.

Conèixer i acceptar l’ideari i la normativa del Club Bàsquet Pla és requisit indispensable per ser-ne membre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada